Wasabi - Running Sushi & Wok Restaurant

Best Of Budapest
 • Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4
 • Slide 5
 • Slide 6
 • Slide 7
 • Slide 8
 • Slide 9
 • Slide 10
 • Slide 11

Legyél te is a Wasabi csapat tagjaHa te is elhivatotságot érzel hogy csapatunk tagja legyél, várjuk fényképes önéletrajzod a wasabi@wasabi.hu-ra munkakör megnevezéssel.

Sushi

Céges rendezvények

Szervezd nálunk csapatépítődet

Üzletvezető


Mint a Wasabi managere, egy olyan kihívásokkal teli környezetben kell helyt állnod, ahol állandó vidámság uralkodik. A feladatkörödbe tartozik, hogy mindig tudd, ki és mit csinál, merre jár az étel, miközben a vendégeket vidáman, a várakozást röviden és a kollégáidat buzgón tartod.

Amikor az étteremben már nincsen hely, Te akkor is tiszta fejjel gondolkozol, és nyitott szemmel jársz. Képes vagy oly módon kommunikálni bárkivel bármikor, ahogy arra ott és akkor szükség van, legyen az egy segítő kéz vagy tanács, akár vendégnek, akár kollégának, ez tesz született vezetővé.

Nincs konkrét válaszunk arra, hogy milyen végzettséged legyen, de ha az előbbieknek megfelelsz és hiszel benne, hogy mi mindenre megtanítunk a saketól a sushiig, akkor küldd el hozzánk a jelentkezésed.

Kasszás - Felszolgáló - Pultos


Pincérként a legfontosabb, hogy boldog legyél, és hogy másokat még boldogabbá tegyél. A világot egy akkora mosollyal nézd, ami nagyobb, mint az egód, és „MI”-ként gondolkozz, ne pedig „ÉN”-ként. Fontos, hogy vidáman tudj úszni az árral.

Szeretnénk megmutatni a „világunkat” és megtanítani mindenre a sake -tól a sushiig, amíg nem szerzel egy olyan teljeskörű ismeretet, amelyet élvezettel tudsz átadni másoknak.

Ha már megtanultál mindent a felszolgálásról és még mindíg újabb kihívásokra vágysz a Wasabiban, és a számok világában sem tévedsz el akkor elinduhatsz a ranglétrán, melynek következő foka a fizettető pincér...

Szóval az egyetlen követelmény hogy legalább 18 éves legyél, és égj a vágytól, hogy vendégeinket mosolyogva szolgáld ki.

Séf


A konyhában a füst nem elhomályosítja a látásod, hanem épp ellenkezőleg, ez az a hely, ahol meg tudod mutatni a vezetői képességeidet. A Wasabiban a konyhafőnök vagy helyettese az egyetlen olyan ember, akinek a hangját hallani, amikor mindenki a sajátját hallatná. Amikor a zene szól és a vendégek rendelnek, Te adod a ritmust és irányítod a konyhádat.

Mindenkinek bele tudsz nézni a szemébe, jókedvet, energiát és elhivatottságot mutatsz, így mindenki számára egyértelmű, hogy ki a főnök.

Ha úgy gondolod, hogy mi biztosítani tudunk Neked egy nagyszerű szakmai kihívást, akkor szívesen vesszük jelentkezésed, küldd el az önéletrajzod.

Sushi, szakács


A sushi és a wok a technikáról, a hagyományról és a pontosságról szól. Ez azt jelenti, hogy a kezednek, a fejednek és a szívednek összhangban kell lennie.

A Wasabiban nagyon boldogok vagyunk, hogyha képzett és tapasztalt szakácsokról hallunk, de a „zöldfülűektől” sem riadunk meg. Az egyetlen dolog, amit elvárunk Tőled, hogy érezd magadban a vágyat, hogy megtanuld a sushi és wok méltán büszke hagyományos elkészítését.

A legélesebb eszű séfek fognak tanítani, akik folyton készek arra, hogy „lefőzzenek Téged” és ösztönöznek arra, hogy tanuld meg, mit, hogyan és miért.

Ha képzett szakács vagy akkor „MI”-ként gondolkozol, nem pedig „ÉN”-ként, és a tapasztalataidat és a „műhelytitkokat” átadod az új kollégáidnak. Ily módon lehetséges, hogy a Wasabi egy erős és összetartó csapattal büszkélkedhet.

Vannak szakácsaink a világ minden tájáról, ezért fontos, hogy jól beszélj angolul, hogy megértsed őket, és ők is értsenek Téged.

Tálaló


A tálalás összetett feladat: kell hozzá egy csipetnyi konyhai tapasztalat, némi szépérzék, és egy jó nagy adag figyelem, melyenek eredményeképpen az ételek hozzák a Wasabiban elvárt -és a vendégeink által jól ismert- magas színvonalat. Kis tapasztalat, nagy adag lelkesedés és készen vannak a legfinomabb és legmutatósabb ételek a szalagon. Ha szívesen tálalnád velünk a Wasabi falatnyi finomságait, akkor küldd el nekünk önéletrajzod.

Futár


Jól ismered a várost? Nem akadsz ki, ha bekerülsz egy dugóba? Talpraesett, figyelmes és udvarias vagy? A csapatjátékos szó nem csak egy elcsépelt közhely számodra? Megbízható, az autójára kívül-belül kényesen ügyelő ember vagy? Kifejezetten motivál, ha a néha más feladatot is kapsz a vezetés mellett? Akkor Te vagy a mi emberünk! Ha saját autóval vagy motorral rendelkezel (melynek műszaki állapota is rendben van!), akkor küldd el hozzánk önéletrajzod.