Wasabi Running Sushi & Wok Restaurants
Első éttermünk 2004.augusztus 2.án nyilt nyílt a Szépvölgyi úton. Alig három év alatt, újabb három étterem nyílt – a Podmaniczky utcában, Debrecenben a Piac utcában és a MOM Parkban.
Távol-keleti ízek - ősi korok világa
Konyháján jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal.
Ételei a tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit épp úgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.
Az éttermek meleg konyhája leginkább a thai gasztronómián alapszik. Annak fűszeressége, a magyar konyha karakteres ízvilágával hasonlatos, de mégis az első kóstolások után rájövünk: eredeti és unikálisan távol-keleti minden falat, mely körbe vesz minket. A wok zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseink színessége, az illatok skálájának széles spektruma a Sziámi-öbölbe repít minket. Alapanyagai mind eredeti fűszerek.
Az autentikus ízek mesteri módon vannak ötvözve a jelen kori modern-ázsia konyhájával.
A "futószalag", melyen az ételek érkeznek két részre osztható. A felső rész, mely fűtött, a meleg ételeket kínálja, és az alsó, mely hűtött, a hideg ételeket juttatja el a vendéghez. Húsos és vegetáriánus étek, rizs és tészta alapú ételek, hideg és meleg desszertek, saláták, gyümölcsök, főételek, sültek érkeznek.
Italkínálatuk gazdag, a kellemes baráti borozgatás könnyed érzetét épp úgy átélheti, mint a tüzesebb, spiritusz által fellobbanó belső tűz izzását. Számtalan egzotikumnak számító, különlegesség jelenik meg. Alkoholos és alkoholmentes keleti specialitások, teák, koktélok, kávékülönlegességek teszik színessé az ajánlatot.
Hideg ételkínálat specialitása és büszkesége a többféle sushi. Hideg és meleg, savanyú és édes, kis és nagy méretű... Mintha Japánban járnánk egy helyi sushi-bárban. Salátái szintén a thai és japán konyha remekei. A tengerek nyers halainak frissessége és a távoli Kelet önteteinek savanykás, kissé csípős jellege remek keverék. Pudingok, levesek, habok... Japán desszertjeinek meghatározó elemei. A kókusz, a mangó, a vörös bab a legfontosabb és legmeghatározóbb ízesítése az édes remekeknek.
Minden kedves volt és jövőbeli vendégünket várunk szeretettel, hogy megkóstolják e számukra ismeretlen konyha ízeit, hiszen a Wasabi-ban -
- közel van a Távol-Kelet!
Távol-keleti ízek - ősi korok világa
Konyháján jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal.
Ételei a tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit épp úgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.
Az éttermek meleg konyhája leginkább a thai gasztronómián alapszik. Annak fűszeressége, a magyar konyha karakteres ízvilágával hasonlatos, de mégis az első kóstolások után rájövünk: eredeti és unikálisan távol-keleti minden falat, mely körbe vesz minket. A wok zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseink színessége, az illatok skálájának széles spektruma a Sziámi-öbölbe repít minket. Alapanyagai mind eredeti fűszerek.
Az autentikus ízek mesteri módon vannak ötvözve a jelen kori modern-ázsia konyhájával.
A "futószalag", melyen az ételek érkeznek két részre osztható. A felső rész, mely fűtött, a meleg ételeket kínálja, és az alsó, mely hűtött, a hideg ételeket juttatja el a vendéghez. Húsos és vegetáriánus étek, rizs és tészta alapú ételek, hideg és meleg desszertek, saláták, gyümölcsök, főételek, sültek érkeznek.
Italkínálatuk gazdag, a kellemes baráti borozgatás könnyed érzetét épp úgy átélheti, mint a tüzesebb, spiritusz által fellobbanó belső tűz izzását. Számtalan egzotikumnak számító, különlegesség jelenik meg. Alkoholos és alkoholmentes keleti specialitások, teák, koktélok, kávékülönlegességek teszik színessé az ajánlatot.
Hideg ételkínálat specialitása és büszkesége a többféle sushi. Hideg és meleg, savanyú és édes, kis és nagy méretű... Mintha Japánban járnánk egy helyi sushi-bárban. Salátái szintén a thai és japán konyha remekei. A tengerek nyers halainak frissessége és a távoli Kelet önteteinek savanykás, kissé csípős jellege remek keverék. Pudingok, levesek, habok... Japán desszertjeinek meghatározó elemei. A kókusz, a mangó, a vörös bab a legfontosabb és legmeghatározóbb ízesítése az édes remekeknek.